ZigaForm version 4.9.8
GEEN ADVERTENTIES, WEL DE BESTE PRIJS

Red scotty 4 Clubs

Geen advertenties, maar wel de service van Cups 4 Clubs? Lees hier wat wij als Cups 4 Clubs voor jouw sportclub kunnen betekenen wat betreft de koffiebekers!

Huidige situatie:

Cups 4 Clubs

Onze ervaring

In onze ervaring met sportclubs horen we wel eens dat niet alle bekers met advertenties bedrukt hoeven te worden. Denk bijvoorbeeld aan de bekers die de jeugd gebruikt voor de ranja of de bekers die in de rust door de spelers worden gebruikt voor de thee. Daarnaast merken we dat veel clubs toch vaak nog te veel betalen voor de standaard koffiebekers. Prijzen van standaard Schotse Ruit Bekers liggen bijvoorbeeld gemiddeld rond de 59,- per doos van 2.500 cups. Dit loopt bij groothandels zelfs op tot 90,- euro per doos!

Coöperatie 4 Clubs?

Mede hierom is Cups 4 Clubs een coöperatie gestart. Wij kopen voor clubs, die interesse hebben in deze Schotse Ruit bekers, groot in bij een partij die deze standaard bekers produceert. Door groot in te kopen ontstaan er grote staffel voordelen. Wat veel bedrijven doen is deze bekers vervolgens door te verkopen tegen de marktconforme prijs. Cups 4 Clubs doet dat anders. ons verdienmodel is gebaseerd op het advertentie model, een van onze doelen is om clubs een grote besparing op te leveren. Dit zijn de redenen dat wij niet willen verdienen op clubs en waardoor wij exclusieve clubtarieven kunnen bieden! 

Wat je moet weten van de Schotse ruit koffiebeker

Kies dan voor de Schotse Ruit Koffiebekers; de Red Scotty. De Schotse ruit koffiebeker is naar alle waarschijnlijkheid een van de meest populaire koffiebekers van Nederland. Deze Schotse Ruit Koffiebeker zijn bij veel bedrijven, ziekenhuizen en clubs niet weg te denken is. 

De naam van de Schotse Ruit Koffiebeker doet vermoeden dat deze beker en het ontwerp uit Schotland komt, maar dat is niet zo. 

De Schotse ruit koffiebeker is een Nederlands product en is in de begin jaren ’90 geïntroduceerd. Het ruit ontwerp is tijdloos en daarom is deze beker vandaag de dag nog steeds populair! 

De exclusieve clubtarieven

Doordat we als soort coöperatie willen inkopen is het belangrijk om te weten hoeveel bekers we voor jouw club op jaar basis kunnen bestellen. We kunnen deze bekers vervolgens per oproep, maand, kwartaal, half jaar of  jaar leveren. Samen zorgen we voor een goede prijs. Wij garanderen jou dat je voor de Schotse Ruit Koffiebekers nooit meer te veel gaat betalen. Graag gaan we een langdurige partnership aan zodat jullie als clubs geen gedoe meer hebben rondom jullie cups!

Meer info?

Lijkt dit je wat of wil je meer informatie? Of ben je er al uit en wil je direct bestellen? Neem nu contact op via contact@cups4cubs.nl of app ons voor meer informatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!