ZigaForm version 4.9.8
Het proces

Unieke werkwijze

Het proces van Cups 4 Clubs bestaat uit 5 simpele stappen. Wil je direct gratis koffiebekers ontvangen? Meld je dan nu aan en geef je wensen door. Je kunt kiezen of je lokale, regionale of landelijke adverteerders op de cups wilt. 

Meerdere opties mogelijk

Je kunt op verschillende manieren koffiebekers ontvangen via Cups 4 Clubs. Zo kan jouw club ervoor kiezen om advertenties op de bekers te krijgen van lokale adverteerders uit bijvoorbeeld de businessclub. . regionale of landelijke adverteerders. Wil jij nou geen advertenties op de cups? Dit kan ook!

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie als club een aantal gewaardeerde sponsoren hebben. Zien jullie het liefst deze bedrijven of bijvoorbeeld de businessclubs op de beker?

Dat kan! Deze kunnen jullie zelf benaderen door middel van onze toolkid, maar dit kunnen wij ook voor jullie doen.

Kiezen jullie voor de eerste optie, dan zijn jullie als club vrij om een eventuele marge boven op de bekers te plaatsen, welke vervolgens ten goede kan komen voor jullie clubkas.

Ons team kan ook jullie eigen business club of andere lokale adverteerders benaderen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor lokale partijen om te adverteren op de cups. Vanzelfsprekend wordt er bij deze optie ook voor gezorgd dat jullie eigen sportclublogo op de beker komt!

Wil je Cups 4 Clubs inzetten als extra inkomstenbron? Dan adviseren wij om gebruik te maken van ons uitgebreide adverteerders netwerk.

Aan Cups 4 Clubs zijn inmiddels regionale en landelijke adverteerders verbonden. Ook zij willen hun bijdrage leveren aan plastic-vrije en financieel sterkere clubs, met als voordeel een grotere zichtbaarheid op de cups.

Door een groot aanbod in adverteerders hebben is er altijd één geschikt voor jouw club.

Je eigen club promoten? Bij internal branding kies je voor eigen content. Hierdoor zijn jullie als club volledig vrij in het bepalen van het uiterlijk van de bekers.

Deze cups worden gemaakt zonder advertenties op de beker. Omdat adverteerders jullie koffiebekers betalen, geldt er speciaal voor clubs die kiezen voor deze optie een speciaal clubtarief!

Internal branding is het intern neerzetten of positioneren van jouw merk. Door middel van internal branding wordt het gedrag van toeschouwers, leden en fans verbonden aan de externe kenmerken van jouw club. 

Veilingmodel

Door Cups 4 Clubs toe te voegen aan het sponsorpakket kunnen mogelijke adverteerders tegen elkaar opbieden om zo kans te maken op deze gave manier van adverteren. Zo krijgt elke adverteerder de mogelijkheid en gaat de adverteerder met de hoogte op de cup! Het bedrag dat wordt opgehaald, minus de inkoop van de cups, is voor de clubkas!

Lokale adverteerders kunnen
op meerdere manieren op
de bekers adverteren!

Kies samen met jouw huidige sponsoren hoe de beker er uit moet komen te zien. Cups 4 Clubs heeft 14 opties ontwikkelt die sportclubs en adverteerders kunnen helpen met hun keuze. 

Ben je actief binnen de sponsorcommisie van jouw club? Kijk dan is naar de voordelen voor adverteerders. Deze vindt je op business.cups4clubs.nl

 

Meer weten over onze producten?